Dispozitive 100% românești recomandate persoanelor cu imunitate scăzută

Articol original pe styleandthecity.ro

Un brand 100% românesc a cucerit utilizatorii din ȋntreaga lume cu dispozitive ambientale și medicale pe bază de microparticule de aer salin. Aparatele sunt brevetate, certificate medical și medaliate pentru că susțin și ajută la prevenirea și tratarea diverselor afecțiuni ale aparatului respirator.

Dispozitive ambientale Salin

Povestea Salin a început în 1995, când inventatorul Constantin Pascu, inspirat de structurile calcaroase similare cu cele din Pamukkale, Turcia, dar și de carstul de sare de la Meledic, a început să realizeze fântâni saline și piese decorative din sare.

În 2002, Constantin Pascu a construit la Mierea, județul Buzău, o fabrică dedicată producerii aparatelor Salin. Acestea sunt brevetate, medaliate și premiate în cadrul a numeroase congrese internaționale de inventatori, precum Congresul de la Bruxelles sau Congresul de la Geneva.

De asemenea, dispozitivele Salin au unele dintre cele mai exigente certificări medicale: certificate medicale CE clasa 1, pentru tot spațiul UE, iar inhalatorul SaltMed este certificat medical CE clasa II-a, Bureau Veritas din Italia.

Efectele aparatelor Salin asupra stării generale de sănătate

Efectele aparatelor Salin sunt resimţite asupra stării generale de sănătate. Au fost obținute rezultate foarte bune în tratamentul complementar al diverselor afecțiuni ale aparatului respirator, precum astmul bronşic, bronşitele astmatiforme, rinitele, sinuzitele, laringitele, alergiile respiratorii, sechelele TBC, insuficiențele respiratorii pe fond cardiac sau tiroidian, problemele respiratorii apărute pe un fond imunitar scăzut.

„Am căutat zece persoane cu probleme respiratorii semnificative și le-am dat aparatele. Rezultatele au venit imediat, pentru că au realizat diferențe consistente în privința stării de sănătate și au remarcat o stare de bine. Cu aceste prime rezultate am reușit, după multe încercări, să atrag o investiție de 5000 de euro și am înființat o firmă în martie 2000”, a povestit Constantin Pascu, inventatorul dispozitivelor Salin.

Articol original pe styleandthecity.ro