Despre aparatele Salin

Purificatoarele ambientale Salin

Există două modele de aparate de salinizare ambientală a aerului – un model mai mic, denumit Salin S2 și un model mai mare, numit Salin Plus. Datorită tehnologiei de recristalizare controlată folosite, filtrele saline ale acestor aparate generează o cantitate mare de aerosoli de sare cu tot formatul lor foarte compact.

Două produse noi

În timp, gama de aparate s-a îmbogățit cu două noi produse, care au permis o concentrare și mai bună a efectului salin: inhalatorul medical SaltMed și inhalatorul individual InSalin. Tehnologia utilizată este ușor diferită de a aparatelor ambientale pentru a  asigură  o emisie mai mare și concentrată de particule, lucru necesar datorită modului de utilizare că inhalatoare.

Inhalatorul InSalin este o extindere a posibilității de folosire a aerului salin de către utilizator și în afară locuinței sau biroului unde ar avea aer salin produs de aparatele ambientale. Între utilizatori sunt persoane cu probleme respiratorii diverse care au nevoie de mobilitate mare sau care se află în perioade de maxim de criză alergică.

Inhalatorul SaltMed

Inhalatorul SaltMed este produsul cu eficientă medicală cea mai mare, terapia fiind riguros controlată din punct de vedere al calității și cantității particulelor emise. Acest aparat a fost testat în diverse studii medicale atât în terapia la domiciliu a pacienților cât și în cadrul secțiilor de terapie intensivă la pacienți adulți postoperator sau la copii prematuri ventilați mecanic.

Dispozitivul asigură o emisie controlată și cu concentrație înaltă de aerosoli salini cu dimensiunea de 0.3-5 microni. Particulele de sare cu dimensiuni cuprinse între 0.3-5 microni sunt singurele capabile să ajungă efectiv până în profunzimea aparatului respirator și să determine efectul terapeutic.

Inhalator Saltmed

Certificare

Aparatele Salin Plus, Salin S2 și InSalin sunt certificate medical CE clasa 1. Altfel spus, sunt certificate pentru tot spațiul UE. Mai mult, Inhalatorul SaltMed este certificat medical CE clasa II-a cu certificator “Bureau Veritas din Italia” – cea mai severă certificare din aparatele produse de noi iar motivul pentru care am folosit un certificator din Italia este acela că în România nu avem un astfel de organism de certificare. De altfel, cu același Bureau Veritas Italia se realizează și certificarea medicală ISO 13485 a sistemului de producție pentru toată gama noastră de produse.

Aceste certificări sunt rezultatul unor proceduri de certificare extrem de exigențe, care implică multe teste legate în primul rând de siguranță în utilizare a aparatului, de dovezile medicale asupra funcționarii, de asigurarea extrem de riguroasă a producției, controlului, trasabilității pe tot fluxul de realizare și de utilizare.

Brusels Eureka 2002

Medalia de aur

La editia 51 a expozitiei "World Exhibition of Innovation, Research and new Technology" EUREKA, de la BRUXELLES

Brusels Eureka 2002

Media de argint

La a 30-a editie a Salonului International al Inventiilor, Tehnicilor si Produselor Noi de la Geneva

Certificat ISO-13485

Certificat ISO-13485

ISO 13485 stabileşte cerinţele referitoare la un sistem de management al calităţii specific sectorului dispozitivelor medicale

Certificat ISO-9001

Certificat ISO-9001

certificarea ISO 9001 simbolizeaza o confirmare a respectarii de catre o organizatie (certificata) a cerintelor standardului ISO 9001:2008.